flojborg.dk

Legacy - Konfirmation vises i stedet for dødsårsag

Du kan ændre din visning af de 5 begivenheder for personen i Familievisning i Legacy 8. I stedet for standardvisningen kan du f.eks. fjerne dødsårsagen og i stedet få vist konfirmation:

konf 01

Her kommer opskriften på at ændre det. Højreklik i det hvide område, hvor pilen er, på billedet ovenfor. Nu kommer du ind i billedet Tilpas familievisning. Vi skal rette på linje 3, 4 og 5 for at få begivenhederne vist i kronologisk orden. Klik på prikkerne på 3. linje for at ændre.

 

konf 02 prikker

Denne linje skal ændres til begivenheden Konfirmation. Den fremgår ikke umiddelbart af den lange liste, men vælg punktet 'Begivenhed...' - så kommer alle begivenheder frem. 

 

konf 03 begivenhed

 

Dér ruller du ned og vælger Konfirmation

 

konf 04 masterliste

 

Nu er visningen af linje 3 rettet, du mangler nu kun at ændre 'Navn til visning' til 'Konf' - ellers fylder det for meget på skærmen.

 

konf 05 navn visning

 

Klik igen på de små prikker - denne gang i linje 4 og rul ned og vælg som vist her:

konf 06 linje 4

 

Linje 5 på præcis samme måde som linje 4:

konf 07 linje 5

 

Nu er vi næsten færdige - det ser pænt ud, og vi mangler kun at vælge 'Luk'. Begravelse ser ud til at være for langt i 'Navn til visning', men feltet er gråt, så vi kan ikke rette. Men det bliver faktisk pænt nok, når vi er færdige.

konf 08 faerdig

 

 Sådan! 

konf 09 helt faerdig