flojborg.dk

Slægtsforskerprisen 2019

priser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har ikke modtaget mange diplomer og priser i mit liv. Faktisk kun tre af slagsen: Jeg fik et Pandekage-vending-i-luften-certifikat, da jeg var en lille pige med uniform og tynde blå ben. Jeg var rævestolt - men jeg har desværre ikke gemt certifikatet...

I foråret 2018 modtog jeg endnu en pris, nemlig fra GF-forsikring. Prisen kaldes "Tak for dit overskud", og blev givet for min indsats i foreningen DIS-Odense - nu Danske Slægtsforskere Odense. Jamen, jeg dyrker jo bare min lille slægtsforskerhobby sammen med en masse skønne mennesker - det var ganske overvældende. Samtidig modtog foreningen et stort beløb som tak for det frivillige arbejde, den udfører, bl.a. med affotografering af arkivalier på Rigsarkivet.

Danske Slægtsforskere har tildelt mig Slægtsforskerprisen 2019. Det er så alle gode gange tre i mit liv - og en "Oscar" i min verden - så kan man ikke opnå mere som slægtsforsker! Jeg er meget beæret over denne fornemme hædersbevisning, som jeg har fået for at sætte en masse i gang i slægtsforsker-miljøet. Faktisk er jeg ret doven anlagt - men det er måske drivkraften i min evige søgen efter "Det her må da kunne gøres nemmere!". Og jeg overkommer heller ikke så meget fysisk, men jeg er åbenbart ret god til at få andre omkring mig til at arbejde ;-).  Tusind tak til Danske Slægtsforskere for prisen, som jeg vil glæde mig over rigtig længe. Og tak for alle de skønne tilkendegivelser fra nær og fjern, der dukkede op i kølvandet på prisen :-). Jeg skal love for, at min ungpigekulør kom tilbage!