FLOJBORG.DK

Rødkål

- nemt at lave - smager meget bedre end det færdigkøbte - kan laves økologisk

TidsforbrugRødkål

30 minutter + kogetid 45 minutter

Indkøb

800 gram rødkålshoved
50 gram margarine eller olie
ca. 1 dl. eddike eller rødbedeeddike
1-2 dl. ribssaft
1-2 tsk. salt
evt. sukker

 

Sådan gør du

Fjern stokken og del kålen i 4 stykker. Skær tynde strimler - snittes eventuelt på tværs bagefter. 

Varm fedtstoffet i en stor gryde. Tilsæt kålen. Rør godt rundt og tilsæt 1 dl. eddike (eller rødbedeeddike), ribssaft og lidt salt.

Koger i ca. 45 min.

Smages til. Der skal garanteret tilsættes mere eddike. Smag også til med sukker og salt. 

Kan fryses i plasticposer - pas på at de ikke bliver utætte…